Een schoon bedrijf is het perfecte visitekaartje

Er zijn verscheidene redenen te bedenken waarom je bedrijf er schoon en netjes uit moet zien. Ten eerste is het natuurlijk veel fijner voor je werknemers om in een schone ruimte te werken dan wanneer het binnen vies en rommelig is. Daarnaast is het om gezondheidsredenen van de mensen die er werken ook belangrijk dat je geen ongedierte binnen krijgt of dat de toiletten schoon zijn. En als laatste is een net bedrijf aan zowel de buiten als de binnenkant natuurlijk het perfecte visitekaartje voor bezoekers en gasten. Een schoonmaakbedrijf zoals JS bedrijfsdiensten kan je hiermee helpen.

Algemene taken

Je kunt een kwalitatief schoonmaakbedrijf inhuren voor een aantal algemene taken. Zo kun je met ze afspreken hoe vaak je wilt dat ze langskomen en wat je wilt dat ze schoonmaken. De vloeren, bijvoorbeeld, kunnen elke dag wel een stofzuigbeurt gebruiken en als er veel mensen werken moeten de toiletten zeker wel twee keer per dag worden schoongemaakt. De ramen, aan de andere kant, hoeven niet dagelijks gelapt te worden. Het schoonmaakbedrijf kan je hierover goed adviseren zodat je samen tot een overeenkomst komt en een plan samenstelt. Vaak krijg je er dan ook een calamiteitenservice bij, zodat je 24/7 contact met ze kunt opnemen als er chocolademelk op het tapijt is gemorst of als er vogelpoep op de ramen is gekomen, bijvoorbeeld.

Extra opties

Daarnaast kan een schoonmaakbedrijf van kwaliteit je ook ondersteunen met andere taken en het onderhoud van je gebouw volledig uit handen nemen. Ze zullen dan de buitenkant ook aanpakken en de tuin onderhouden, de gevel schilderen en schoonhouden, eventuele graffiti verwijderen en ook de kantinedienst overnemen. Op die manier wordt je volledig ontzorgd van al deze taken en weet je zeker dat je gebouw er van buiten zowel als van binnen altijd piekfijn uitziet. Een eerste indruk is erg belangrijk en op deze manier zorg je ervoor dat deze altijd goed is.